Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACT

Laatste Nieuws

 • Februari 2021: Opdracht voor het leveren van een losframe voor bigbags bij onze trouwe klant uit Oosterhout.

  · Opdracht voor wekelijks onderhoud op productie loze zaterdagen bij een producent van natuurlijke ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te Oosterhout.

  · Weer mooie aanvragen en orders mogen ontvangen voor veiligheidshekwerken van diverse opdrachtgevers.

  · Diverse orders ontvangen voor metalen frames(nieuwe ontwerpen) voor de meubelindustrie.

  · Wederom een opdracht voor de levering van een transportframe, welke worden gebruikt om speciale hoogwaardige producten te transporteren.

  · Order ontvangen voor wederom de levering en montage van PTL modules voor order verdeelkasten.

  · Een agenturenbedrijf in merkkleding vraagt om een oplossing om haar pand intern op een fraaie wijze te beschermen tegen inbraak.

 • Januari 2021: System integrator uit China wil samenwerkingsverband met Stikkers Industriemontage aangaan.

  · Onze klant(specialist in productverwerkingssystemen en palletisers voor glastuinbouw en AGF) voorziet ons van diverse opdrachten voor de levering van       veiligheidshekwerken.

  · Producent van toepassingen voor de bouw laat het onderhoud aan haar productiesystemen uitvoeren door Stikkers.

  · Mooie montage opdrachten gekregen van onze trouwe opdrachtgever uit Zaltbommel.

  · Wederom een opdracht voor de levering van een transportframe, welke worden gebruikt om speciale hoogwaardige producten te transporteren.

  · Order ontvangen voor wederom de levering en montage van PTL modules voor order verdeelkasten.

  · Een agenturenbedrijf in merkkleding vraagt om een oplossing om haar pand intern op een fraaie wijze te beschermen tegen inbraak.

 • December 2020: Mooie opdrachten mogen ontvangen voor de uitvoering van een montage en de levering van diverse materialen voor een project in Duitsland.

  · Aanvraag mogen ontvangen voor een montage in België voor een opdrachtgever in Waalwijk.

  · Een system integrator uit China vraagt ons om ondersteuning bij de oplevering van hun lopende projecten in Nederland en Frankrijk. Graag ondersteunen en ontzorgen we hun bij hun projecten.

  · Opdracht voor de levering van diverse fraaie kliko ombouwframes (vuilcontainers).

  · Order voor levering veiligheidshekwerken voor onze opdrachtgever uit Soesterberg.

  · Het vreemde corona jaar 2020 afgesloten! Tot de laatste dag van het jaar mochten we mooie opdrachten ontvangen.  Gelukkig hebben we intern minimaal met geïnfecteerde medewerkers te maken gehad, maar aangaande de resource planning was het vaak creatief schakelen met onze loyale en flexibele medewerkers.

 • November 2020: Mooie opdrachten mogen ontvangen van onze klant uit Zeeland voor het samenstellen van diverse machines.

  · Voor een specialist in interne logistieke automatisering een mooie vervolgopdracht mogen ontvangen voor de montage van een transportsysteem.

 • Oktober 2020: Onze klant uit Geertruidenberg (marktleider in anhydriettechnologieën) weer ontzorgt middels diverse spoedacties.

  · Een leverancier van bevestigingsmaterialen en tevens trouwe klant wil ook in 2021 graag gebruik maken van onze diensten op het gebied van onderhoud en ondersteuning bieden aan de technische dienst.

  · Ook in oktober zijn we weer druk met het leveren van veiligheidshekwerken voor onze opdrachtgever uit Etten Leur.

  · Offerte aanvragen mogen ontvangen voor de uitvoering van een mechanische montage in Duitsland.

 • September 2020:Mooie vervolgopdracht(fase 2) mogen ontvangen voor de montage van Cool-Fit 4.0 koelleidingen bij onze trouwe opdrachtgever uit Oosterhout.

  · Diverse zwaartekrachtconveyors in opdracht gekregen van onze klant uit Drunen.

  · Mooie aanvraag mogen ontvangen voor de levering van een loopbordes tussen wal en aanlegsteiger.

  · Weer diverse service bezoeken en montage werkzaamheden(logistieke systeem oplossingen) mogen uitvoeren voor onze opdrachtgever uit Zaltbommel.

 • Augustus 2020: Een prachtig montageproject (intern logistiek dozentransportsysteem) van 11 maanden in Duitsland i.s.m. onze partner LTEK voor onze opdrachtgever uit Gorinchem volgens planning en na ieders tevredenheid opgeleverd.

  · Hard doorgewerkt in de vakantieperiode om onze klant (lokale af-en ombouwer van schepen) te ondersteunen, waardoor de te waterlating van een schip volgens afspraak plaats heeft kunnen vinden.

  · Gestart met de montage van een intern logistiek dozentransportsysteem in België.

 • Juli 2020: Gestart met het assembleren van oogstapparatuur op de productielocatie in Frankrijk voor onze trouwe opdrachtgever uit Roosendaal.
  Gestart montage M+E in de Eemshaven voor onze opdrachtgever in het realiseren van power distribution & grids.

  · Start L&D Uitzendbureau, zie www.lduitzendbureau.nl

 • Juni 2020: Oplevering montage van Cool-Fit 4.0 koelleidingen. Aansluitend uitnodiging mogen ontvangen voor een bezoek aan de leverancier van deze leidingen in Zwitserland, omdat men zeer tevreden was over de wijze van montage uitvoering.

  · Gestart met de montage van een intern logistiek dozentransportsysteem in Luxemburg.

 • Mei 2020: Montage project in Zwitserland na 5 maanden afgerond met een onderbreking van enkele weken i.v.m. het corona virus.

 • April 2020: Alweer maanden achter elkaar actief(binnen- en buitenland) voor een mooi bedrijf uit Oosterhout, welke wereldwijd hun klanten voorziet van procesinstallaties voor o.a. snoepjes.

  · Wederom onderhoudswerkzaamheden mogen uitvoeren in opdracht van onze klant uit Oosterhout(wereldwijde producent van o.a. natuurlijke ingrediënten voor de dranken industrie)

  · We zijn trots op het feit dat we alweer 5 jaar leverancier zijn van diverse types frames voor onze trouwe opdrachtgever uit Drunen(leverancier van verpakkingsmachines)

 • Maart 2020: Levering en montage van Cool-Fit 4.0 koelleidingen voor onze opdrachtgever uit

  · Ruim 8 jaar ondersteunend op diverse fronten(technisch personeel, support bij storingen, inspectie en onderhoud, levering materialen, spare parts etc.) bij onze trouwe klant uit Tilburg(leverancier van bevestigingsmaterialen en andere artikelen)

 • Februari/Maart 2020: Demonteren van een transport installatie voor bakken in Waalwijk en deze vervolgens in een andere lay-out vorm geïnstalleerd in Zaltbommel voor een systeem integrator uit Zaltbommel

 • Februari 2020: Installeren van 10 stuks zakken silo’s incl. leidingwerk bij een specialist in vermalen en compounderen van kuststoffen(Oosterhout)

  · Start Stikkers Techniek, zie www.stikkerstechniek.nl

  · Stikkers levert 1e order pickkar in opdracht van haar trouwe opdrachtgever uit Veghel.

  · Onze trouwe opdrachtgever uit Oosterhout(producent van grondverzetmachines) voorziet ons weer van opdrachten voor de levering van materialen om hun productieproces verder te optimaliseren.

  · Stikkers levert behalve technisch personeel wederom diverse stalen producten voor de afbouw-en ombouw van schepen aan haar trouwe opdrachtgever uit Raamsdonksveer.

 • Januari 2020: Wederom service werkzaamheden en levering diverse materialen, zoals trechters, bordessen etc. voor onze trouwe opdrachtgever uit Geertruidenberg(producent van toepassingen voor o.a. gietvloeren, cement en kunstmestindustrie).

  · Stikkers gaat nauwer samenwerken met een producent in palletiseermachines en afzakmachines en neemt (deels) de productie, inkoop en assemblage over van vellenleggers, palletmagazijnen en draaitafelwikkelaars.

  · Stikkers start in opdracht van een integrator van logistieke oplossingen met de montage werkzaamheden voor hun eindklant in Zwitserland

 • December 2019: Wederom project (levering en montage veiligheidshekwerken) afgerond bij onze trouwe opdrachtgever (wereldwijd opererende logistieke dienstverlener KN)

  · Stikkers levert haar 200ste order van veiligheidshekwerken in opdracht van een leverancier van productverwerkingssystemen en palletisers voor glastuinbouw en AGF.

  · Stikkers levert en monteert een totaal van 175 meter aan rollenbanen(eigen ontwerp)  geschikt voor transport van zware stalen profielen(max. 320 kg/mtr)

  · Stikkers ondersteunt haar buren(specialist in industriële verhuizingen) bij de realisatie van haar projecten

 • November 2019: Mooie opdracht mogen ontvangen(levering stalen frame) van een nieuwe opdrachtgever uit Reusel(ontwerper en producent van verpakkingsoplossingen)

  · 12,5 jaar op diverse wijzen actief voor een grote banketbakkerij uit Oosterhout. Denk hierbij aan ondersteuning TD, montage(M + E) werkzaamheden, levering producten als conveyors, trechters, bordessen, kantelrekken, trommels, platen, trogbanen, flenzen, rvs plinten, veiligheidshekwerken, rvs bakken, bandtransporteurs, doorrijdbeveiligingen, mallen, diverse beugels, afschermkappen, steunen, dak doorvoeren etc.

 • Oktober 2019: Stikkers ontzorgt een producent in palletiseermachines en afzakmachines met de productie, inkoop en assemblage van 2 stuks draaitafelwikkelaars.

  · Start montage van een intern logistiek transportsysteem in Duitsland

 • Augustus 2019: 10 jaar werkzaam voor onze trouwe opdrachtgever in het realiseren van power distribution & grids

  · Onze trouwe opdrachtgever uit Roosendaal(fabrikant oogstapparatuur) voorziet ons van orders ter realisatie van voorzetelementen in onze eigen werkplaats.

 • Mei 2019: Start montage werkzaamheden in het nieuwe pand van ID Logistics te Etten Leur in opdracht van onze trouwe opdrachtgever uit Veghel.

 • April 2019: Een lokale af-en ombouwer van schepen start met het inlenen van technisch personeel bij Stikkers.

  · Start BIS

 • Maart 2019: Start ondersteuning van de assemblage bij een producent van diverse transportbanen in Waalwijk.

 • Februari 2019: Op verzoek van een trouwe opdrachtgever(ontwerpen, produceren en leveren van systemen voor intern transport en opslag) montage werkzaamheden uitgevoerd in de UK.

  · Start LTEK

  · Start montage werkzaamheden in opdracht van een integrator van logistieke oplossingen met de montage werkzaamheden voor hun eindklant in Rumst België

 • Januari 2019: Stikkers ondersteunt een leverancier van Automated Guided Vehicles(AGV’s) bij de assemblage van hun producten.

 • December 2018: Stikkers ondersteunt een leverancier in laad- en lossystemen bij de tijdige realisatie van hun assemblage werkzaamheden.

 • November 2018: Start montage in Dubai in opdracht van een leverancier in laad- en lossystemen.

  · Start montage in Mexico in opdracht van een leverancier in laad- en lossystemen.

 • Oktober 2018: Een loyale betonproducent huurt wederom voor een langere tijd technisch personeel in ter ondersteuning van de technische dienst.

 • Juli 2018: Ondersteuning bieden bij de assemblage van diverse transportsystemen in opdracht van onze opdrachtgever uit Houten.

 • November 2017: Start montage in Brazilië in opdracht van een leverancier in laad- en lossystemen.

 • September 2017: VCA audit wederom goed doorlopen verlengt t/m oktober 2020