Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACT

Uitleen Technisch Personeel

Onze medewerkers verrichten op project-of detacheringbasis de meest uiteenlopende technische werkzaamheden.

In het algemeen betekenen deze vormen van dienstverlening dat Stikkers International u met ervaren technisch goed opgeleid personeel kan ondersteunen in tijden dat u verhoogde activiteiten en planningspieken heeft binnen uw onderneming.

Een voordeel hierbij is dat Stikkers International zorg draagt voor de selectie van het in te lenen personeel.

Door jarenlange ervaring, opgedaan in industri├źle, en metaal technische werken weten wij dat u de goede arbeidskracht krijgt waar u naar op zoek bent. Het zijn altijd specialisten op hun vakgebied als het om ons eigen personeel gaat.
Tevens maken wij in sommige gevallen gebruik van monteurs, welke wij extern inhuren. Deze monteurs zijn bij ons in de meeste gevallen reeds jarenlang bekend en hierdoor kennen wij als geen ander hun specifieke kwaliteiten, waardoor we in staat zijn om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten.

Werkgevers vinden bij Stikkers International de vaklieden die zij op tijdelijke basis in willen huren of kunnen hun eigen medewerkers, via Stikkers International, op andere projecten plaatsen.

Wat kunnen wij bieden?

  • Site managers mechanisch/electrisch

  • Mechanisch monteurs

  • Elektrisch monteurs

  • Bankwerkers

  • Draaiers en frezers

  • Paneelbouwers

  • Mechatronische monteurs

  • Lassers (MIG/MAG/TIG, rvs en aluminium)

Hoe werkt het?

Via info@stikkers-international.com kunt u uw aanvraag aan ons versturen, maar bellen mag natuurlijk ook.

Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op om de aanvraag technisch inhoudelijk met u door te spreken en de randvoorwaarden te bepalen.

Wij streven ernaar om onze medewerker(s) naadloos in uw organisatie te laten integreren om dit naar verwachtingen te kunnen invullen vernemen wij graag vooraf uw specifieke wensen.

U ontvangt van ons vervolgens per mail een CV van de kandidaat die in onze ogen het beste past in het door u geschetste profiel.
Hierbij geven wij een omschrijving van zijn of haar arbeidservaringen. Daarnaast geven wij u de beschikbaarheidsdatum en het bijbehorende uurtarief.

Bij aanvang ontvangt u een opdrachtbevestiging in tweevoud met daarin alle afspraken. De medewerker zal zich op de overeengekomen datum melden bij de contactpersoon waarna hij/zij met de werkzaamheden aanvangt.

De gemaakte uren vult hij/zij in op een weeklijst die hij aan het einde van de week door zijn leidinggevende laat aftekenen.
Deze ontvangt hiervan een kopie op basis van deze weeklijst. De factuur wordt binnen 7 dagen naar u toegestuurd.