Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACT

Veiligheidshekwerken

Stikkers International heeft zich gespecialiseerd in de productie en montage van systeemgaaspanelen voor machine beveiliging/afscherming en magazijnen. Ook zijn wij in staat om uw productiesysteem op detailplaatsen te voorzien van afschermingen waardoor uw operators worden beschermd tegen mogelijk lichamelijk letsel.

De gaaspanelen van Stikkers International zijn uitermate geschikt voor klant specifieke oplossingen, welke in verband met de veiligheid voor uw medewerkers rond een machinepark van groot belang is.

Doordat wij de beschikking hebben over technische medewerkers met veel montage ervaring kunnen wij de hekwerken tevens voor u monteren op locatie.

Door de jarenlange ervaring met het installeren van veiligheidshekwerken zijn wij ons goed bewust op welke wijze de hekwerken efficiënt geïnstalleerd dienen te worden.

Hierdoor is gekozen voor een type gaaspaneel in combinatie met een type staander waardoor montages snel en goed verlopen.
Montage van hekwerken kunnen door één monteur uitgevoerd worden. Daarnaast wordt elk deurtype voor geassembleerd aangeleverd.

Oppervlaktebehandeling

De veiligheidheidshekwerken kunnen wij voorzien van een poedercoating in RAL kleur naar wens, ook kunnen wij deze leveren in volbad verzinkt of rvs.

Daarnaast kunnen we u een grote diversiteit aan deuren aanbieden. Denk hierbij aan enkele of dubbele draaideuren, schuifdeuren (rails en/of vrijloop)

U  kunt ook bij ons terecht voor sierhekwerken en poorten.